Haveco bank Spider hoekopstelling

De Haveco bank  Spider is hier uitgevoerd in het zogenaamde Amazone leder. Deze leersoort combineert prachtig met houten meubels en voelt aan als stof. Het Amazone leer is verkrijgbaar in meerdere bruin – en grijstinten. De bank Spider is ook verkrijgbaar als fauteuil, 2 zit, 2.5 zit en 3 zit bank. Op de foto is de Haveco bank Spider uitgevoerd in een hoekopstelling. Als je voor de bank staat een 2.5 zits met de arm links, een ruime schuine hoek en een 2 zits met de arm rechts.  De schuine hoek vormt een goede zitplek. Voor de schuine hoek moet u 120 * 120 cm rekenen. De 2.5 zit met 1 armleuning is 170 cm breed en de 2 zit met 1 arm is 140 cm breed.
Haveco bank Spider heeft een stevige zit. Je zit niet echt in de bank maar op de bank. Echt voor veel mensen een hele comfortabele, maar degelijke zit. Eventueel is de bank ook leverbaar met interieurveringen.

HEM meubel is officieel dealer van Haveco banken. U kunt zich uitgebreid laten informeren over alle mogelijkheden ten aanzien van de opstellingen, leersoorten, stoffen en modellen. Ter voorbereiding is het altijd goed om alvast uw mogelijkheden op te meten.