• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 3 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Premium UrbanSofa dealer

Banken

Wil je niet maanden wachten op de levering van je bank?

Kom dan naar onze uitverkoop showroommodellen banken met kortingen tot 30 %.  Banken van UrbanSofa en Haveco worden nu met extra kortingen verkocht.

 

Toont alle 8 resultaten

Aanbieding! Showroommodel Haveco het Orgineel 2,5  zit bank leer

Haveco Origineel 2.5 zits showroom bank

1.764,00 1.095,00
Aanbieding! couture 3 zits bank

Meubitrend Couture 3 zits showroom bank

1.867,00 1.195,00
Aanbieding! juwel 4 zits bank

Meubitrend Juwel 4 zits showroom bank

2.349,00 1.795,00
Aanbieding! colin voorkant

UrbanSofa Colin showroom model 3 zits bank 

995,00 795,00

Zitcomfort

Het is belangrijk dat u het zitcomfort ervaart en dat u de uitgebreide mogelijkheden ziet aangaande stoffen en leer. Bezoek onze showroom in Roden en laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden die HEM meubel te bieden heeft .

Wilt u nog een stapje verder gaan? Wilt u bijvoorbeeld kiezen uit de hoogte van de rugleuning, de hoogte en de diepte van de zitting?  Bent u op zoek naar een bank die aan uw eisen van zitcomfort voldoen?
Dan bent u bij HEM meubel ook aan het juiste adres. Want ook hierin hebben wij vele mogelijkheden. Het is belangrijk dat u zich hierin uitgebreid laat adviseren.

De voorbereiding

Als u onze showroom bezoekt gaat u in eerste instantie uit van datgene u ziet. Welk model vind ik mooi en sluit aan bij ons interieur.  En als u dat dan ziet ga je vervolgens plaatsnemen in 1 of meerdere banken. Want dat is toch ook zeker zo belangrijk; het zitcomfort. En als u dat goede gevoel te pakken heeft komen er praktische zaken. Zo is het heel verstandig al wat maten mee te nemen naar de showroom. Hoeveel ruimte heeft u voor de bank, banken en of fauteuils. Neem deze maten gerust alvast mee. Misschien heeft u nog een plattegrond van de woonkamer. Daarop kunnen we ook goed zien welke opstelling het beste in uw woonkamer past.

Keuze stoffen of leer

In onze showroom vindt u vele stalen van stoffen en leer.  U gaat hier een belangrijke keuze maken.  De eerste keuze is of u voor een stoffen bank of een leren bank kiest. Daarbij spelen zaken een rol als onderhoud en uitstraling van de bank.  En u zal ook een kleur gaan uitzoeken. Een model bank en een kleur die u mooi vindt. Maar ook een combinatie die goed past in uw interieur.

Onderhoud stof

Veel stoffen kunnen worden geïmpregneerd met een Textiel protector. Daarmee beschermt u de bank en maakt deze water – en vetafstotend.
Op veel stoffen banken kan ook een ” All in house garantieplan ” worden afgesloten. Dit is een plan met een looptijd van 5 jaren. Dit plan omvat onder andere:

  • 5 jaren garantie op vlekken
  • 5 jaren productgarantie
  • het impregneren van de bank wordt voor u gedaan
  • de materialen, waarmee de bank wordt geïmpregneerd

Laat u vooral in de showroom hier verder over adviseren,

Onderhoud leer

Ook een leren bank heeft onderhoud nodig. Er zijn diverse leersoorten met ieder een eigen onderhoudsadvies. Ook kunnen we u in de showroom vertellen welke leersoorten meer en welke leersoorten minder onderhoud nodig hebben.

 

© 2021 - Hem Meubel Roden -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident