• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Dichte kasten

Hieronder vind je een greep uit onze collectie Dichte kasten.

Toont alle 3 resultaten

Felino Teak Kast links 1 deur 60cm

Felino Teak Kast links 1 deur 60cm

799,00
Felino Teak Kast rechts 1 deur 60cm

Felino Teak Kast rechts 1 deur 60cm

799,00

 

Dichte kasten

Met dichte kasten bedoelen wij kasten, waar veelal deuren in zitten, waar je niet doorheen kunt kijken. Vaak worden deze ook wel garderobe kasten genoemd.  Maar niet alle dichte kasten zijn garderobe kasten. Vaak zit er in een garderobe kast een route.  Deze kast wordt dus veelal in de hal geplaatst en in de kast kunnen bijvoorbeeld jassen in op worden gehangen.  Deze garderobe kasten vind je ook wel in slaapkamers.

Kasten in de showroom

HEM meubel heeft veel kasten op voorraad. Je kunt dus ook naar de showroom komen en de kast eerst bekijken.  De kast die je ziet krijg je dan ook.  Hout kan verschillend zijn en zo weet je precies hoe de kast er uit ziet.  En vaak val je ook voor een kast die je ziet en zo word je dan ook niet teleurgesteld.

Onderhoud kasten

Eigenlijk hoef je helemaal niet zoveel te doen aan een kast. Natuurlijk moet je de kast wel schoonmaken.  Teakhouten kasten kunnen eventueel wel extra worden beschermd. Dat zou bijvoorbeeld kunnen met Natural Woodsealer.  Daar maak je het onbehandelde hout water en vet afstotend mee.  Ook dit product is verkrijgbaar bij HEM meubel.  Mocht je daar nog meer vragen over hebben dan kun je altijd bij ons terecht.

 

 

 

 

 

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident