• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Exotan tuinmeubelen

Exotan tuinmeubelen onderscheidt zich door de natuurlijke materialen en authentieke uitstraling. Hout keert veelvuldig terug in de meubels van Exotan, aansluitend bij de trend van back to basic. Veelal wordt er teakhout gebruikt voor de  tuinmeubelen dat weer goed aansluit bij de collectie van HEM meubel als specialist van teakhouten binnen - en buitenmeubelen.
Hieronder tref je de collectie van Exotan tuinmeubelen die je bij HEM meubel online kunt bestellen.

Resultaat 1–30 van de 32 resultaten wordt getoond

Exotan Lucca Teak Loungeset

Exotan Lucca Teak Loungeset

1.695,00
Exotan Scrub pads green

Exotan Scrub pads green

3,95

Exotan Stony Loungefauteuil army green

399,00

Bij Exotan tuinmeubelen speelt kwaliteit een centrale rol. Zowel HEM meubel  als de webshop Teak.nl zijn premium dealer van Exotan tuinmeubelen. Wij kunnen  u goed kunnen adviseren aangaande de Exotan tuinmeubelen.  Tevens kunt u de tuinmeubelen  online bij ons bestellen.  De Exotan tuinmeubel collectie omvat onder andere teak tuintafels, Caldo tuinstoelen, teak – en all weather loungesets , ligbedden en teak klaptafels.

Vrijwel alle tuinmeubelen kunnen wij uit voorraad leveren. Ze worden gratis in Nederland bezorgd.  Er wordt veel aandacht besteed aan de montage van de tuinmeubels. Indien mogelijk plaatsen we deze bij u in de tuin.  Gewoon lekker gaan zitten en genieten van het mooie weer. En uiteraard van uw nieuwe Exotan tuinmeubelen !!

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident