• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 3 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Premium UrbanSofa dealer

Fauteuils

Hier zie je een aantal fauteuils die je zult tegenkomen in onze ruime showroom.  Trek gerust je jas uit en ga er eerst even heerlijk in zitten. Vraag ook gerust naar alle mogelijkheden.

Toont alle 13 resultaten

Eleonora Fauteuil Pien antraciet

299,00

Eleonora Fauteuil Pien cognac

299,00

Eleonora Fauteuil Pien groen

299,00

Fauteuil Barn cognac

625,00

Fauteuil Barn olive

625,00

Fauteuil Barn stone

625,00

Fauteuil Barn taupe

625,00

Haveco relaxfauteuil Chester

1.369,00

Meubitrend fauteuil Dana

789,00
Aanbieding!

UrbanSofa Lombardo fauteuil

699,00 479,00
Aanbieding!

UrbanSofa Montana fauteuil

599,00 449,00

UrbanSofa Toscane fauteuil

419,00

UrbanSofa Venetia fauteuil

449,00

Fauteuils

De aanschaf van een fauteuil moet vaak in een breder perspectief worden gezien. Het maakt namelijk deel uit van de zithoek. Een daar staat meestal een bank.  En een fauteuil kan ook worden gekocht in het model van de bank. Indien dan deze fauteuil te veel ruimte nodig heeft kan ook worden gekeken naar alternatieven. Er zijn fauteuils met veel minder bredere armleuningen. Het is de kunst om dan een goede combinatie met uw bank te maken. Een combinatie die een geheel maakt met uw zithoek. Waarbij de fauteuil uiteraard ook tegemoet komt aan uw zitcomfort.

In de showroom van HEM meubel..

Bij HEM meubel treft u een uitgebreide collectie aan. Veelal leverbaar in vele stoffen en leersoorten. Een collectie fauteuils die met de meeste zorg is samengesteld en erg goed aansluit bij onze collectie meubels. En fauteuils van bekende merken, zoals Haveco, Eleonora, Meubitrend en UrbanSofa.
Bezoek gerust onze ruime showroom in Roden. Laat u uitgebreid voorlichten en neem gerust plaats in de vele modellen die u er zult aantreffen.

Onderhoud van de fauteuils

Zoals hierboven genoemd zijn fauteuils leverbaar in stof of leer. Het goed onderhouden van uw fauteuil is erg belangrijk. Zo zijn de armleuningen van de fauteuil kwetsbaar. Daar kunt u zich vast wel iets bij voorstellen.  Je leunt met je armen vaak op de armleuningen. En vaak transpireer je, terwijl je dat zelf niet in de gaten hebt. Daarom is het goed om de stof of het leer goed te beschermen.  Deze worden dan geïmpregneerd met producten voor een bepaald type stof of leer.  Wij kunnen u hier uiteraard uitgebreid over adviseren.

All in house garantieplan

Op veel stoffen banken kan ook een ” All in house garantieplan ” worden afgesloten. Dit is een plan met een looptijd van 5 jaren. Dit plan omvat onder andere:

  • 5 jaren garantie op vlekken
  • 5 jaren productgarantie
  • het impregneren van de bank wordt voor u gedaan
  • de materialen zitten erbij

 

 

 

 

© 2020 - Hem Meubel Roden -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident