• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Glaskasten

Hieronder vind je een greep uit onze Glaskasten. Deze zijn veelal gemaakt van gerecycled teak.

Toont alle 2 resultaten

Teak kast Ronan 200 cm

2.195,00

Glaskasten

Eigenlijk zijn er meerdere namen voor glaskasten. Wij bedoelen hier kasten waar 1 of meerdere glazen deuren in zitten.  Vaak zitten deze deuren in het bovenste gedeelte van de kast. Deze deuren kunnen draaideuren of schuifdeuren zijn.

Maten

Op deze website van HEM meubel vind je meerdere modellen. Vaak zijn glaskasten ook in verschillende maten verkrijgbaar.  Deze maten lopen vanaf 60 cm breed tot wel meer dan 350 cm. Je zult begrijpen dat wij niet alle modellen in alle afmetingen op deze webshop kunnen zetten.  Vaak is er nog veel meer mogelijk. Als je specifieke wensen hebt kun je ons altijd even bellen, appen of mailen.  Dan kunnen wij kijken wat daar het dichtste bij in de buurt komt.

Onderhoud van een Glaskast

Eigenlijk hoef je helemaal niet zoveel te doen aan een glaskast. Natuurlijk moet je de kast wel schoonmaken. En uiteraard ook het glas zo nu en dan reinigen. Teakhouten kasten kunnen eventueel wel extra worden beschermd. Dat zou bijvoorbeeld kunnen met Natural Woodsealer.  Daar maak je het onbehandelde hout water en vet afstotend mee.  Ook dit product is verkrijgbaar bij HEM meubel.  Mocht je daar nog meer vragen over hebben dan kun je altijd bij ons terecht.

Waarom een Glaskast kopen bij HEM meubel?

HEM meubel heeft een enorme collectie glaskasten op voorraad. Daardoor kan er snel worden geleverd.  Doordat HEM meubel groot inkoopt en dat samen doet met haar online webshop Teak.nl, kunnen de prijzen scherp worden gehouden.  Terwijl de bezorging van de kasten gratis is in Nederland. Tevens kun je rekenen op kwaliteit.  Kwaliteit voor een scherpe prijs dus met ook nog eens gratis bezorging.

 

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident