• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 3 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage
  • Premium UrbanSofa dealer

Haveco

Duurzaam Nederlands zitcomfort

Als het zitcomfort steeds belangrijker voor u wordt nodigen wij u van harte uit om eens op een Haveco bank te gaan zitten.

We worden allemaal een jaartje ouder.....

En we merken dat we ook andere eisen aan een bank gaan stellen.  We willen goed zitten met genoeg steun in de rug.  We willen niet meer zo diep wegzakken dat je nauwelijks nog uit de bank kan komen. En we willen niet onderuit gezakt in de bank zitten, omdat deze te diep is.  Als u zich hierin herkent moet u toch eens de showroom van HEM meubel bezoeken. Daar staan de banken van Haveco en ga daar maar eens in zitten.

Toont alle 4 resultaten

Haveco banken

Aanbieding! Showroommodel Haveco het Orgineel 2,5  zit bank leer

Haveco Origineel 2.5 zits showroom bank

1.764,00 1.095,00

Haveco stoel Maas

359,00

Haveco is een Nederlandse fabrikant van banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Een uitgebreide collectie vindt u bij HEM meubel in Roden.
Haveco werkt onder andere met het zogenaamde Amazone leer. Dit is een leersoort, waarbij gebruik wordt gemaakt van een microvezel. Deze microvezel geeft het leer een uitstraling die naadloos aansluit bij de prachtige teakhouten meubelen van HEM meubel. Tevens voelt dit Amazoneleer aan als stof dat zorgt voor de huiselijke gezelligheid. Maar de banken kunnen ook worden uitgevoerd in andere leersoorten, zoals Toledo leer, Tasan leer, Vintage- , Bison en Premium leer.

De mogelijkheden van Haveco banken..

n de uitvoering van de bankstellen van Haveco zijn veel mogelijkheden.  Zo kunnen de banken in verschillende afmetingen worden geleverd.  Maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoekopstelling of een bank met een chaise longue.  Er zijn ook opstellingen waarbij de bank geleverd kan worden met verschillende dieptes, hoogte van de rugleuning en de keuze uit 12 verschillende armleuningen. Zo kunt u eigenlijk uw bank helemaal zelf samenstellen.
Laat u gerust goed informeren door onze medewerkers. Zij kunnen de mogelijkheden met u bespreken die het beste bij u past.  En zij kunnen u alles vertellen over alle mogelijkheden en technische details.

U vindt bij HEM meubel diverse opstellingen Haveco banken die verkrijgbaar zijn in verschillende maten.
Sinds kort zijn de Haveco banken ook leverbaar in het stof. Uiteraard kunt u deze mogelijkheden ook altijd even bij HEM meubel komen bekijken.

Ook fauteuils van Haveco

Haveco is ook producent van fauteuils. Met de meeste zorg selecteren wij voor u de beste modellen. Modellen die goed combineren met de banken van Haveco. Veel losse modellen fauteuils zijn bescheiden van omvang. Terwijl het zitcomfort grandioos is. Over deze combinatie zijn veel klanten van HEM meubel erg enthousiast. Zo kunnen de fauteuils Adam en Eva erg  goed gecombineerd worden met de bank Oase. De Adam fauteuil heeft een hoge rug, de Eva fauteuil heeft een lage rug.  De Adam is bedoeld voor de man, de Eva fautueil is bedoeld voor de vrouw. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Ook eetkamerstoelen van Haveco…

En Haveco is ook producent van eetkamerstoelen. En ook hiervoor geldt dat HEM meubel de beste modellen voor u selecteert. Er zijn echt veel mogelijkheden. Fraai is dat u bijvoorbeeld dezelfde bekleding kunt kiezen voor de eetkamerstoelen die ook voor de bank of fauteuils heeft gekozen. Zo kunt u makkelijk combineren en komen kleuren en bekleding weer terug in verschillende meubels.

© 2021 - Hem Meubel Roden -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident