• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Industriële tv meubels

industriele-tv-meubels

Industriële tv meubels zijn veelal gemaakt van metaal wel of niet in combinatie met hout. Deze combinatie kan bijvoorbeeld worden gemaakt van teakhout, mango hout of Acacia hout. En uiteraard zullen er nog wel veel meer mogelijkheden zijn. Maar wij beperken ons tot deze hardhout soorten. Ook voor tv meubels wordt er vaak gebruik gemaakt van gerecycled hout. Dit is hout dat al een heel leven achter zich heeft. Vervolgens wordt het hout klaar gemaakt om er meubels van te maken.  Met de combinatie metaal en gerecycled hout krijg je de mooiste tv meubels.

Toont alle 10 resultaten

Livorno Teak tv meubel 3 lades 130cm

Livorno Teak TV Meubel 3 lades 130cm

625,00
Livorno Teak TV meubel 3 lades 160cm

Livorno Teak TV Meubel 3 lades 160cm

659,00
Livorno Teak TV meubel 4 lades 180cm

Livorno Teak TV meubel 4 lades 180cm

759,00
Livorno Teak TV meubel 4 lades 200cm

Livorno Teak TV meubel 4 lades 200cm

829,00
Livorno Teak TV meubel 4 lades 240cm

Livorno Teak TV meubel 4 lades 240cm

995,00
Teak tv meubel Lucca 145 cm

Teak tv meubel Lucca 145 cm

699,00
Teak tv meubel Lucca 190 cm

Teak tv meubel Lucca 190 cm

899,00

Tv meubels als onderdeel van een woonprogramma..

In eerste instantie selecteer je een tv meubel op het uiterlijk. Past deze goed in mijn interieur.  Veel tv meubels uit onze collectie combineren gemakkelijk met andere meubels. De meubels zijn gemaakt van hout dat al een leven achter de rug heeft. Dat hout heeft uitstraling. En dat is een parel in uw huiskamer. Maar veel tv meubels zijn ook een onderdeel van een woonprogramma. Dat betekent dat er bijvoorbeeld ook salontafels, dressoirs, kasten etc. verkrijgbaar zijn in dezelfde stijl. Als een tv meubel bijvoorbeeld vlak bij een salontafel komt te staan kunt u dit dus op deze manier heel goed combineren.

Praktische tips

Zoals hierboven genoemd is de uitstraling en uiterlijk van het tv meubel belangrijk. Maar u heeft ook een bestaande situatie.  Een tv op een tv meubel komt het mooiste tot zijn recht als deze smaller is dan het tv meubel. Daar zou u dus rekening mee kunnen houden. En verder zou u kunnen inventariseren wat er in en op het tv meubel moet komen te staan. Uw apparatuur moet een plekje hebben in het tv meubel.  Als u dat helder heeft zijn de belangrijkste hobbels genomen.

Wijze van leveren

Heel veel modellen tv meubels zijn op voorraad. Deze kunnen dus binnen 7 werkdagen worden geleverd. Bij ieder model staat ook aangegeven of deze daadwerkelijk binnen 7 werkdagen worden geleverd of niet. De tv meubels worden gemonteerd geleverd. U hoeft hier dus verder niets meer aan te doen. Dus de bezorging en de montage van uw tv meubel is gratis in Nederland.

 

 

 

 

 

 

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident