• De grootste in teak van Noord Nederland
 • 3 jaar garantie
 • Binnen 7 werkdagen geleverd
 • Gratis montage
 • Premium UrbanSofa dealer

Over HEM meubel

Laat je inspireren

Wie is HEM meubel?

HEM Meubel is een jonge en verrassende woonwinkel gevestigd op de woonboulevard van Roden. In korte tijd is HEM Meubel gegroeid tot de grootste in teak van Noord Nederland. HEM Meubel is anders dan veel andere meubelzaken die zijn aangesloten bij een franchise organisatie en waar het niet meer draait om de meubels maar om de massa. Onze woonprogramma’s en unieke items worden met de grootste zorg samengesteld.  Tevens heeft HEM meubel een zeer uitgebreide collectie bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen. Zitcomfort, kwaliteit en prijs spelen hier een belangrijke rol.

De bankstellen moeten ook goed aansluiten bij de teakhouten meubelen en overige woonprogramma’s. En de teakhouten tuinmeubelen hebben een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Bijzondere woonaccessoires zorgen voor de puntjes op de ” i ” in uw interieur.

Tevens vindt u er zitcomfort dat aansluit bij de sfeer  van HEM meubel. U vindt bij HEM meubel vele modellen van onder andere UrbanSofa, Haveco, Meubitrend, het Anker en Easy Sofa.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De showroom in Roden kent de volgende openingstijden:

Dinsdag van 10.00 – 18.00
Woensdag van 10.00 – 18.00
Donderdag van 10.00 – 20.00
Vrijdag van 10.00 – 18.00
Zaterdag van 10.00 – 17.00

Het adres van HEM meubel is:

Westeresch 2 – 4
9301 ZW Roden
050 5020536
www.teak.nl
www.hemmeubel.nl

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle producten die op de webshop staan zijn uit voorraad leverbaar. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen laten wij u binnen 48 uur weten wanneer we de bestelling komen bezorgen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 7 werkdagen uw bestelling te bezorgen.

Betaal ik bij HEM meubel bezorgkosten?

Nee, u betaalt voor bestellingen boven de € 50,=  in Nederland  bij Teak.nl geen bezorgkosten.  Indien u op de Waddeneilanden woont bezorgen wij bij het door u opgegeven transportbedrijf die het vervolgens naar u toe brengt. Of eventueel in overleg is er ook veel mogelijk.

Wij bezorgen met 1 chauffeur ( zonder bijrijder ). Voor zware tafels of ander zwaar meubilair vragen wij enige assistentie van u of bijvoorbeeld van een aardige buurman / vrouw.

Wat zijn de bezorgkosten voor leveringen in het buitenland?

Wij laten u binnen 48 uur nadat u besteld heeft weten wat de bezorgkosten zijn. Mocht dit niet naar wens zijn dan kunt u alsnog direct uw bestelling annuleren. Dat geeft wel aan dat wij ook met aflevering in het buitenland zeer scherpe tarieven kunnen hanteren.

Wird auch im Deutschland geliefert und was sind die Kosten?

Wir liefern auch im Deutschland innerhalb 1 – 3 Wochen.

 • Bis 300 km von Roden gibt es keine Versandkosten.
 • Ab 300 km von Roden € 99,= Transport Kosten
 • Bestellungen ab € 2000,= gibt es  keine versandkosten.
 • 100 % Vorkasse

Wat zijn de bezorgkosten voor leveringen in België ?

Wij leveren ook in België binnen 1 – 3 weken.

Wij bezorgen met 1 chauffeur op de begane grond. Bij het uitladen vragen wij dan ook graag uw hulp of van bijvoorbeeld een aardige buurman of buurvrouw.

 • Voor bezorgingen in België rekenen wij € 49,= bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 2500,= worden gratis bij u thuis bezorgd in België.

Zijn de genoemde prijzen inclusief 21 % BTW?

Ja, de genoemde prijzen zijn allemaal inclusief 21 % BTW.

Kan ik mijn bestelling eventueel retour sturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen retour sturen naar:

Hemmeubel.nl
Westeresch 2 – 4
9301 ZW  Roden

Indien het artikel zich in nieuwstaat bevindt en indien mogelijk in de originele verpakking wordt het aankoopbedrag binnen 24 uur na ontvangst van de goederen gecrediteerd op uw rekening.

Hoelang heb ik garantie?

U heeft 3 jaar aflopende garantie op uw aankopen ( conform de CBW garantie richtlijnen ).

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wij doen er alles aan om conform afspraak te leveren en aan uw verwachtingen te voldoen. Maar als u nu niet tevreden bent horen we dat graag. U kunt ons altijd bellen op onderstaand telefoonnummer of mailen. Wij nemen dat binnen 24 uur contact met u op.
Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent met het product dat u bij ons heeft gekocht. Ook dan kunt u ons direct bellen. Maar u kunt uw  klacht ook per mail, voorzien van 1 of meerdere foto’s, sturen naar: info@hemmeubel.nl. Dan zien wij direct wat er aan de hand is. Ook dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een oplossing aan te dragen.  Wij streven er naar om productklachten binnen 14 dagen op te lossen. Als blijkt dat we hier meer tijd voor nodig hebben dan zullen we u hierover informeren.

Als u dit niet op prijs stelt, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk waar HEM meubel bij is aangesloten. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Controleer bij aflevering uitgebreid uw bestelling.

Ik heb een bestelling geplaatst maar wil daar toch van af zien?

Het kan zijn dat u af wilt zien van uw bestelling, om wat voor reden dan ook. Wij verzoeken u dan direct een mail te sturen naar info@hemmeubel.nl. Wij annuleren dan uw bestelling en sturen u ook direct een bevestiging hiervan. U hoeft bij ons niets aan te betalen dus hoeven wij u ook niets meer terug te betalen.

Heeft HEM meubel een showroom?

Jawel, van maar liefst 3000 m2. alle meubels dit op teak.nl staan kunt u in onze showroom bezichtigen aan de Westeresch 2 – 4, 9301 ZW  in Roden

Heeft HEM meubel een klantenservice

HEM meubel is 6 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 050 502 05 36.
Dit zijn de tijden waarop HEM meubel bereikbaar is:

 • maandag van 13.00 – 17.00
 • dinsdag van 10.00 – 18.00
 • woensdag van 10.00 – 18.00
 • donderdag van 10.00 – 18.00
 • vrijdag van 10.00 – 18.00
 • zaterdag van 10.00 – 17.00

Waar komen onze meubels en het hout vandaan?

Oorspronkelijk komt teak uit Zuid Oost Azië. Tegenwoordig zijn er ook wel andere gebieden waar teak voorkomt. Het teakhout waar veel meubels van worden gemaakt komt uit Indonesië. En de beste kwaliteit teakhout is het wat oudere teakhout. Deze houtsoort wordt ook wel Djati genoemd. Veel huizen op Java zijn in het verleden gebouwd van teakhout. Meubelfabrikanten kopen deze huizen op, zodat zij het hout weer kunnen gebruiken om daar teakhouten meubels van te maken. De bewoners van deze huizen kunnen met de opbrengst een stenen huis bouwen.

De meubelfabrikanten op Java maken teakhouten tafels en kasten. Maar ook teakhouten stoelen, dressoirs en kastjes komen er vandaan. Maar op Java zijn ook fabrikanten die teakhouten tuinmeubelen fabriceren. Daarbij kun je denken en teakhouten tuintafels, teakhouten stoelen en teakhouten loungesets.

Teakhout is een mooi materiaal om meubels van te maken. Het geeft een warme uitstraling. Maar ook in het onderhoud is teakhout een prettig materiaal. Tuintafels en eetkamertafels kunnen geïmpregneerd worden met speciaal daarvoor ontwikkelde producten. Een goed advies, waarbij de wensen van de gebruiker goed in ogenschouw worden genomen, is daarbij wel essentieel. Mocht u via de webshop bestellen dan kunt u ook onze ervaren chauffeur vragen naar de onderhoudsmogelijkheden. De onderhoudsproducten heeft hij ook altijd bij zich in de bestelbus of vrachtwagen.

Wilt u een goed advies ??

U ziet al onze mogelijkheden op de webshop, maar u weet nog niet goed wat u het beste kunt doen. Of u heeft nog vele vragen. Bel of mail ons gewoon even. Wij geven u graag geheel vrijblijvend advies of hulp. Bel: 050 5020536.

Klik op onderstaande link om het youtube filmpje te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=aBlsld-G5nA
© 2021 - Hem Meubel Roden -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident