Aanbieding!

1.395,00Inclusief btw
Bespaar 100,00

Uitverkocht

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Levertijd 1 - 2 weken
 • 2 jaar garantie
 • Scherpe prijzen

  Beschrijving

  De Schommelbank Luxe Teak 240 is een prachtige teak schommelbank waar u heerlijk in kunt weg weg dromen. De teak schommelbank bestaat uit meerdere onderdelen en is demonteerbaar. Zo is het zitgedeelte vrij gemakkelijk uit het frame te tillen. Het zitgedeelte zit met sterke stugge veren aan het frame bevestigd. De teak schommelbank is geschikt voor 2 – 3 personen.

  Maar deze kwaliteit teakhout kunt u de schommelbank zomer en winter buiten laten staan.

  De teak schommelbank heeft een uiterst comfortabele zit.  Het doek boven de schommelbank is spatwaterdicht. Het afdakje is verstelbaar zodat u zelf kunt bepalen of in de zon of schaduw wilt zitten. Een sierlijke schommelbank op een gezellige plek in uw tuin of op het terras nodigt ook uit om even heerlijk een kop koffie te drinken. Een ware aanwinst voor uw tuin of terras.

  Teak is een natuurproduct die reageert op weersinvloeden. Onbehandeld teak zal door deze weersinvloeden langzaam vergrijzen. Ook kunnen er lichte haarscheurtjes ontstaan in deze sterke teak soort door temperatuur-, klimaat- en vochtigheidsverschillen. Deze werking is niet te voorkomen maar zal de constructie van het teak tuinbank niet aantasten.
  Veel mensen zien het grijs worden van het product juist als de charme van het natuurproduct, terwijl anderen graag de bruine teak kleur willen behouden en dus wat vaker onderhoud plegen.

  Onderhoud:

  Teak is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product.
  Het teak zal in de loop van de tijd grijs verkleuren. Dit is inherent aan teakhout. U dient de teak schommelbank altijd wel schoon te houden. Hiermee gaat uw teak schommelbank langer mee. Om de warme bruine teakkleur te behouden adviseren wij om het product direct na aankoop te behandelen met een teak sealer. Exotan heeft een onderhouds set van een cleaner en sealer.

  Gebruik op het teak de volledig transparante Exotan teak cleaner en protec als u de voorkeur geeft aan jarenlang genieten van een mooie zilvergrijze kleur. Teak Protec geeft het hout een langdurige bescherming tegen vuil, vet, olijfolie, koffie etc. Het is een onzichtbaar impregneermiddel waardoor de natuurlijk uitstraling van het hout behouden blijft. Deze Protec helpt dan bovendien ook nog eens vlekken te voorkomen.

  Afmetingen:

  Totale breedte: 238 cm

  Breedte bank: 190 cm

  Totale diepte: 90 cm

  De schommelbank Luxe Teak 240 is alleen leverbaar in deze maat.

  Let op: Gratis montage en levering in Nederland en Belgie

  Bestel informatie

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levertijd 1 - 2 weken
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

   Extra informatie

   Materiaal

   Kleur

   Merk

   0
   0 Reviews
   5
   4
   3
   2
   1
   HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Review toevoegen
   Schommelbank Luxe Teak 240

   1.395,00Inclusief btw
   Bespaar 100,00

   Uitverkocht