Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank

769,00Inclusief btw

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Levertijd 4 - 6 weken
 • Gratis montage
 • 3 jaar garantie
 • Scherpe prijzen

  Beschrijving

  Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank is iets bijzonders. Deze Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank bestaat namelijk uit twee Bearchairs die met elkaar worden verbonden door een teak tafeltje.
  Op die manier heb je een hele comfortabele tuinbank, gezellig naast elkaar. Eventueel is de Teak Bearchair Tete-a-Tete ook los te koppelen. Als je namelijk het tafeltje er tussen uit haalt heb je twee losse Bearchairs. De Bearchairs hebben brede armleuningen waar je ook makkelijk je glas op kan zetten. Verder biedt het tafeltje in het midden de mogelijkheid om je krant of je zonnebrandcrème neer te leggen. Door de afmeting van de Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank is deze zeer geschikt om ook op een balkon te plaatsen of op een kleiner terras. Ook in uw tuin zal de Bearchair tete-a-tete zeker opvallen.

  Voor extra zitcomfort is er ook de bearchair tuinkussen.

  Teak is een natuurproduct die reageert op weersinvloeden. Onbehandeld teak zal door deze weersinvloeden langzaam vergrijzen. Ook kunnen er lichte haarscheurtjes ontstaan in deze sterke teak soort door temperatuur-, klimaat- en vochtigheidsverschillen. Deze werking is niet te voorkomen maar zal de constructie van het teak tuinbank niet aantasten.
  Veel mensen zien het grijs worden van het product juist als de charme van het natuurproduct, terwijl anderen graag de bruine teak kleur willen behouden en dus wat vaker onderhoud plegen.

  Onderhoud:

  Het teakhout is weer bestendig en kan tegen onze weersinvloeden. U dient de Tete-a-Tete tuinbank wel schoon te maken. Hierdoor gaat uw tuinmeubel langer mee. Voor het schoonmaken van het teakhout kunt u een Teak cleaner gebruiken. Verder zal de Tete-a-Tete Tuinbank langzaam grijs kleuren. Wilt u de warme bruine teakkleur behouden dan moet u een teaksealer gebruiken. Voor meer informatie over onderhoud van uw tuinmeubelen gaat u naar Teak Onderhoud Tuinmeubelen

  Afmetingen:

  b 178 * d 90 * h 100cm

  Afmetingen van de losse Bearchairs:

  b 76 *d 90 * h 100 cm

  De Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank wordt door ons gemonteerd en daarna gratis bij u afgeleverd in Nederland

  Bestel informatie

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levertijd 4 - 6 weken
  • Gratis montage
  • 3 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

   Extra informatie

   0
   0 Reviews
   5
   4
   3
   2
   1
   HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Review toevoegen
   Wees de eerste om “Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Teak Bearchair Tete-a-Tete Tuinbank

   769,00Inclusief btw