• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Teak ligstoel

Heerlijk relaxen in het zonnetje. Dan is het comfort van een teak ligstoel wel zo prettig. In onze collectie vind je  ligstoelen met een verstelbare rugleuning. Vaak hebben deze rugleuningen verschillende standen. Je  kunt hierbij denken aan de deckchair. Maar er zijn ook ligstoelen die dat niet hebben.  Zo heeft de bear chair een vaste rugleuning. Uiteraard zit er verschil tussen een ligstoel en een ligbed. De rugleuning van een ligbed kan helemaal plat. De rugleuning van de ligstoel kan niet plat. Hieronder vind je de verschillende modellen:

Toont alle 20 resultaten

Cambridge Teak Schommelstoel binnen en buiten

Cambridge Teak Schommelstoel binnen en buiten

329,00

Bij HEM meubel vind je  verschillende uitvoeringen in diverse prijsklassen. Allen van goede kwaliteit welke je  zowel in de zomer als in de winter buiten kunt laten staan. Heb je de mogelijkheid om de ligstoelen in de winter onder dak te zetten dan verdient dat uiteraard wel de voorkeur.

Met de meeste zorg stellen wij onze collectie Teakhouten ligstoelen samen. De kwaliteit prijs verhouding speelt daar een belangrijke rol in.  Maar ook de vormgeving en het zitcomfort zijn net zo belangrijk.  Wij werken met vaste partners in Indonesië.  Daarvan kennen we de kwaliteit en dagelijks communiceren we met hen. Op deze wijze kom je steeds meer tot de kern, het optimale voor onze klanten.

Onderhoud van Teakhouten Ligstoelen

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Dat betekent dat teakhouten ligstoelen lang mee kunnen gaan. Het is wel zaak om enige belangrijke beslissingen te nemen.  Wil ik de ligstoelen langzaam laten vergrijzen of wil ik de bruine kleur van het hout behouden.  Als je de bruine kleur van het hout wilt behouden kun je de stoelen het beste direct behandelen.  Hiervoor hebben wij diverse producten in de collectie om dat met te doen.  Ga daarvoor naar Teak onderhoud Tuinmeubelen.

 

 

 

 

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident