• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Teak loungesets

Het voorjaar komt er weer aan. Lekker gezellig met elkaar buiten zitten. En dat kan ook in een heerlijke teakhouten loungeset.  Met de meeste zorg selecteren wij onze modellen.  Zitcomfort en kwaliteit van de meubels spelen daar een centrale rol in. Hieronder vind je de Teakhouten loungesets.

Toont alle 28 resultaten

Exotan Lucca Teak Loungeset

Exotan Lucca Teak Loungeset

1.695,00

Exotan Stony Loungefauteuil army green

399,00

Ook Exotan loungesets…

Hem meubel is premium dealer van Exotan tuinmeubelen. Naast de tuinbanken, stoelen en tafels vind je in de showroom ook modellen van Exotan. Dit merk sluit erg goed aan bij de collectie en sfeer van HEM meubel. Exotan werkt ook veelal met natuurlijke materialen en staat ook voor kwaliteit en garantie.

Onderhoud

Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Daarom kun je het teakhouten loungeset buiten laten staan.  Als je het teakhout niet behandeld wordt dit langzaam zilvergrijs. Je kunt het hout bijvoorbeeld 1 keer per jaar schoonmaken. Dit doe je met een zachte borstel, water met groene zeep erin of lauw water met een blokje soda. Voordat je begint te borstelen maak je het tuinmeubelstuk nat met kraanwater. En na het borstelen spoel je het ook weer af met kraanwater.

Je kunt teak tuinmeubelen ook behandelen met Teaksealer.  Laat u zich vooral goed informeren.

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident