• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Teak salontafel

Met de meeste zorg selecteren wij onze collectie teak salontafels. Kwaliteit, prijs en modellering spelen hierbij een belangrijke rol.

Toont alle 3 resultaten

Liverpool Teak salontafelset van 2

Liverpool Teak salontafelset van 2

349,00
Aanbieding! Metal teak bijzettafel Banjar 45 cm

Metal teak bijzettafel Banjar 45 cm

129,00
Aanbieding! Metal teak bijzettafel banjar 55 cm

Metal teak bijzettafel Banjar 55 cm

149,00

Teak salontafels combineren met andere meubels

Er zijn ook teakhouten  salontafels die onderdeel uitmaken van een woonprogramma. Deze vindt u bij ons weer terug bij de categorie van dat specifieke woonprogramma.  Op deze manier kunt u gemakkelijk combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de salontafel een tv meubel of dressoir uitzoeken welke goed bij elkaar past.  Woonprogramma’s zijn er in verschillende stijlen.

Standaard afmetingen….

Ook teak salontafels zijn er in vele soorten en maten. Veel zijn uitgevoerd met 1 of meerdere lades. Maar ook een onder plank kan deel uitmaken van de tafel. Standaard maten zijn 120 * 80 cm of 140 * 80 cm. Maar ook vierkante tafels vanaf 50 * 50 cm kunnen als hoektafel/ bijzettafel gebruikt worden. Tegenwoordig worden ook 2 vierkante salontafels naast elkaar gezet. De afmeting 60 * 60 cm wordt vaak toegepast. Feitelijk heb je dan een oppervlak van 120 * 60 cm. Deze opstelling komt wat minder robuust over en je bent wat flexibeler met de opstelling en het gebruik.

Industriële salontafels

Teakhout combineert erg goed met metaal.  De industriële uitstraling is momenteel erg populair en mede daarom vindt u in onze collectie deze salontafels. Ook deze salontafels maken vaak onderdeel uit van een woonprogramma

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident