• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 3 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis montage

Teak side tables

Teak side tables zijn er in diverse modellen en afmetingen. De collectie die Teak.nl aanbiedt wordt met de meeste zorg samengesteld.

Toont alle 2 resultaten

Aanbieding! Metal teak ronde tafel Banjar 140 cm

Metal teak side table Banjar 140 cm

649,00 499,00
Teak side table Lucca

Teak side table Lucca

879,00

Veelal worden de teak side tables gemaakt van gerecycled teakhout. De side tables kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Vaak worden ze tegen de muur of achter een bank geplaatst. De side tables hebben dezelfde hoogte als een eetkamertafel, namelijk 78 cm. Ze  zijn meestal uitgevoerd met 2 of meerdere lades en zijn voorzien van een onderplank.

Side tables uit een woonprogramma …

Vaak zijn de teak side tables onderdeel van een woonprogramma.  Zo kunt u bijvoorbeeld de teak side table Koeno combineren met een salontafel of bijzettafel van dit woonprogramma Koeno. De meubels zijn van hetzelfde gerecyclede teakhout gemaakt. Verder zijn de lades voorzien van hetzelfde beslag en hebben dezelfde mooie landelijke uitstraling.

Onderhoud van een teakhouten Side table

Een Side table wordt doorgaans minder intensief gebruikt als een eetkamertafel of een salontafel. Desalniettemin adviseren wij wel de side table te onderhouden.  Dit kunt u bijvoorbeeld doen met Teakfix of Natural woodsealer.  Kijk hiervoor op ” Onderhoud Binnen “.

 

 

© 2022 - Hem Meubel Roden -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident