Aanbieding!

Teak Tuin Uitschuiftafel 150-200

Kleur: Naturel,

649,00Inclusief btw
Bespaar 150,00

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Binnen 7 werkdagen geleverd.
 • 2 jaar garantie
 • Scherpe prijzen

  Beschrijving

  Teak Tuin Uitschuiftafel 150-200 voor buiten heeft een mooie uitstraling. Ingeschoven heeft de Teak Tuin Uitschuiftafel 150-200 een bescheiden formaat van 150 cm.  Eigenlijk een formaat die op ieder terras kan staan.  Als de visite komt kan de teak tuin uitschuiftafel veranderd worden naar een lengte van 200 cm. Je kunt de bladen uit elkaar trekken. Onder het blad zit dus nog een blad en past tussen de uitgeschoven bladen. En dan kunnen er ineens 6 – 8 personen plaatsnemen aan deze prachtige teak tuin uitschuiftafel. Om de teak tuin uitschuiftafel passen diverse teak tuinstoelen om het geheel als set te maken.  Bij de teak tuinstoelen kunt u onze collectie bekijken. De teak tuin stapelstoelen kunnen hier goed mee worden gecombineerd.

  Een van de bijpassende teak stapelstoel die er omheen kan worden gezet is de Penang

  De teak tuin uitschuiftafel voor buiten is ook leverbaar in de maat 120 – 180 cm

  De teak tuin uitschuiftafel voor buiten is ook leverbaar in de maat 180 – 240 cm.

  Onderhoud:

  Teak kan prima tegen ons weerklimaat. Teakhout is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product.
  Het teak zal in de loop van de tijd grijs verkleuren. Dit is inherent aan teakhout. U dient de teak tuintafel altijd wel schoon te houden. Dit kan met een teakcleaner. Hiermee gaat uw teak tuintafel langer mee.

  Gebruik op het teak de volledig transparante Exotan Teak Cleaner en Protec als u de voorkeur geeft aan jarenlang genieten van een mooie zilvergrijze kleur. Teak Protec geeft het hout een langdurige bescherming tegen vuil, vet, olijfolie, koffie etc. Het is een onzichtbaar impregneermiddel waardoor de natuurlijk uitstraling van het hout behouden blijft. Deze Protec helpt dan bovendien ook nog eens vlekken te voorkomen.

  Wilt u toch de warme bruine teakkleur behouden dan adviseren wij om het product direct na aankoop te behandelen met een teaksealer. Exotan heeft een Onderhoudsset Cleaner en Sealer

  Afmetingen van Teak uitschuiftafel 150 – 200 cm

  • b 150 – 200 cm * d 90 * h 74 cm

  Let op: de teak tuin uitschuiftafel wordt gratis bezorgd in Nederland en Belgie

  Bestel informatie

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

   Extra informatie

   Materiaal

   Kleur

   Merk

   0
   0 Reviews
   5
   4
   3
   2
   1
   HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Review toevoegen
   Teak Tuin Uitschuiftafel 150-200

   649,00Inclusief btw
   Bespaar 150,00