• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Teak Tuinsets

Teak tuinsets stellen wij met de meeste zorg samen.  Kwaliteit, zitcomfort en een scherpe prijsstelling spelen daar een belangrijke rol in. Ook dit jaar zijn we er in geslaagd een mooie collectie samen te stellen. Alle teakhouten tuinsets zijn leverbaar uit voorraad. Binnen zeven werkdagen heeft u uw set in de tuin staan en kunt u hiervan gaan genieten.

Toont alle 14 resultaten

Specifieke wensen

Natuurlijk kunnen we ook speciaal voor u een tuinset samenstellen.  Alles hangt af van uw wensen. Wat voor tuintafel wilt u graag en welke stoel vindt u prettig zitten ? Daarbij speelt de afmeting van uw terras en uw persoonlijke wensen ook een belangrijke rol.  Graag inventariseren wij samen met u deze eisen en wensen. En graag presenteren wij u geheel vrijblijvend alle mogelijkheden.

Exotan en ons huismerk

HEM meubel is premium dealer van Exotan. De meubels van Exotan onderscheiden zich door het gebruik van natuurlijke materialen en authentieke uitstraling. Dit sluit naadloos aan bij de collectie van HEM meubel.  Vele tuinsets die wij aanbieden zijn dan ook van het merk Exotan.
Tevens bieden wij u een collectie aan van ons huismerk Teak.nl: goede tuinmeubelen voor een scherpe prijs.

Uiteraard  kunt u de tuinsets  ook online bestellen. Wij bezorgen  de tuinmeubelen gratis in Nederland en België binnen 7 werkdagen.

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident