Teakfix onderhoud teakhout binnen

9,95Inclusief btw

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Binnen 7 werkdagen geleverd.
 • 2 jaar garantie
 • Scherpe prijzen

  Beschrijving

  Teakfix

  Teakfix is een kleurloze beschermer op waterbasis voor onbehandeld teakhout. Door het gebruik van Teakfix zal het teakhout niet van kleur veranderen. De natuurlijke uitstraling van het teakhout blijft behouden. Teakfix beschermt tegen vuil en vocht.  Teakfix beschermt echter minder tegen vetvlekken.  Mocht u echter na gebruik van Teakfix vlekken in de tafel krijgen, dan kunt u deze met een licht stukje schuurpapier of fijne schuurspons weg schuren. Daarna adviseren wij u altijd weer dit oppervlakte te behandelen met Teakfix.

  Verwerkingsadvies

  Het te behandelen oppervlak dient schoon te zijn. Indien nodig, vervuilde oppervlakken eerst reinigen met Woodclean intensieve houtreiniger. Vervolgens  goed laten drogen.

  Teakfix met een schone stevige doek of kwast royaal aanbrengen en egaal verdelen over het oppervlak. Vervolgens deze laag goed uitwrijven met een doek en laten drogen. Voor optimale bescherming na 24 uur een tweede laag Teakfix aanbrengen. Na 24 uur droogtijd heeft Teakfix het optimale beschermingsniveau bereikt.
  Vooral bij onbehandelde meubelen die voor een eerste keer een behandeling krijgen, is het raadzaam 2 of 3 lagen aan te brengen. Het is  aan te bevelen om behandelde meubelen minimaal 2 tot 4 keer per jaar te blijven onderhouden met Teakfix. Na verloop van tijd is het raadzaam het meubel (alvorens een nieuwe laag Teakfix aan te brengen) eerst te ontvetten/reinigen met Woodclean intensieve houtreiniger! Zo wordt voorkomen dat vervuilde lagen zich vermengen met een nieuwe (schone) laag Teakfix.
  Met name teakhouten eetkamertafels en salontafels kunt u het beste behandelen met een onderhoudsproduct, zoals Teakfix. Maar uiteraard ook andere teakhouten meubels kunt u er mee behandelen. Als u uw teakhouten meubels ook wil behandelen tegen vetvlekken, dan adviseren wij u natural woodsealer te gebruiken. Ga hier naar het advies van natural woodsealer.

  Verpakking:

  Flesje van 250 ml

  Bestel informatie

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Binnen 7 werkdagen geleverd.
  • 2 jaar garantie
  • Scherpe prijzen

   Extra informatie

   Merk

   0
   0 Reviews
   5
   4
   3
   2
   1
   HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.

   Beoordelingen

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Review toevoegen
   Wees de eerste om “Teakfix onderhoud teakhout binnen” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Teakfix onderhoud teakhout binnen

   9,95Inclusief btw