• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Tuinmeubelen kopen? Lees eerst deze 4 tips!

Tuinmeubelen kopen? Lees eerst deze 4 tips!

De zomer is in Nederland in volle gang: terrassen draaien overuren, mensen verkassen massaal naar het strand en anderen genieten van hun heerlijke eigen plekje in de tuin of op hun eigen terras. En gelijk hebben ze, want van de zomer moet uiteraard worden genoten vinden wij. Om dit genot te maximaliseren kiezen veel mensen in de zomer voor de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen. Wij hebben dit als geen ander door, en laten je in dit artikel graag enkele belangrijke aandachtspunten zien zodat jij ook heerlijk ontspannen en kunt genieten op je eigen plekje van het fantastische weer. Want geef toe, wat is er nou lekkerder dan met een zwoele, warme avond lekker buiten te zitten in een relaxte loungeset met een broodplankje en open haard? Precies!

Tip 1: Meten = weten

Zorg dat je belangrijke afmetingen van je buitenplekje in kaart brengt, helemaal wanneer de ruimte beperkt is. Kijk ook naar overkappingen en de mogelijkheid om kussens op te bergen. Deze wil je namelijk niet altijd buiten hebben liggen, bijvoorbeeld met regen. Veel mensen kiezen daarom voor een extra plastic opslaghok in hun tuin, maar dit is natuurlijk niet altijd noodzakelijk! Ook handig om te weten: bepaal hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt. En grote, ruime loungeset is natuurlijk erg mooi, zoals de loungeset Paradiso, en zeer geschikt voor mensen met wat ruimte en die op zoek zijn naar iets bijzonders, maar voor sommige mensen met beperkte ruimte is een prachtige loungebank een veel betere optie!

Tip 2: Kies voor kwaliteit

Misschien vanzelfsprekend, maar we kunnen het maar niet vaak genoeg herhalen. Een tuinset staat vrijwel altijd buiten en weersomstandigheden hebben uiteraard invloed op het hout. Nu hoeft deze invloed niet perse slecht te zijn! Zo behoudt ons teakhout namelijk haar krachtige eigenschap en vezelstructuren waardoor er eigenlijk alleen sprake is van vergrijzing van de meubels; het teakhout krijgt na verloop van een een natuurlijke zilvere tint wat veel mensen juist zo prachtig vinden aan deze buitenmeubelen. Mocht je dit niet mooi vinden, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze meubels te onderhouden zodat het de bruine, originele kleur behoudt. En kwaliteit? Ja, met onze teakmeubelen kies je uiteraard voor duurzaamheid en kwaliteit. Want wie wil nou niet eindeloos kunnen genieten van een goede aankoop van jaren geleden? Precies!

Tip 3: Kies voor een relaxte ligstoel

De zon is heerlijk en met een koud drankje nog lekkerder. Althans, dat vinden wij :-). Deze combinatie is helemaal geweldig wanneer je er heerlijk comfortabel bij kunt liggen en de ligstand kunt aanpassen aan de zonstand. Onze belangrijke zomertip is dan ook niet voor niets het in huis halen van een van onze heerlijke, relaxte ligbedden. Uiteraard van teak, uitgerust met vele verschillende luxe extra’s. Benieuwd hoe die ligt? Kom eens proefliggen bij ons bij HEM Meubel in Roden of geloof ons op ons woord: het ligt fantastisch 😉

teak ligbed

Tip 4: Overweeg een teak tuinset

Veel mensen zijn voor de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen vaak met een belangrijk vraagstuk bezig: kies ik voor een dining-set, een loungeset of een tuinset? Goeie vraag! En hier het antwoord: Waar heb je het meeste behoefte aan? Eet of BBQ je alleen buiten en is maximaal conform geen vereiste? Kies voor een teak tuinset! Je bespaart hier niet alleen geld mee bij ons doordat je gelijk meerdere stoelen en een tafel aanschaft (staffelkorting), maar vernieuwd ook gelijk je terras in een bepaalde mate. En geheimpje van de sluier: onze teak tuinsets zitten ook geweldig ;-). Wil je wel maximaal conform of heb je ruimte voor beide combinaties? Kies dan bijvoorbeeld voor de St. Peter loungeset en ga voor een onvergetelijke zomer!

tuinset teak zomer

 

 

 

Deel dit bericht

Email Facebook
© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident