• De grootste in teak van Noord Nederland
 • 2 jaar garantie
 • Binnen 7 werkdagen geleverd
 • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Betalen

 • Zijn de genoemde prijzen allemaal inclusief 21% BTW ?

  Ja, de genoemde prijzen zijn allemaal inclusief 21% BTW.

Bezorging / retour

 • Kan ik mijn bestelling eventueel retour sturen ?

  U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen retour sturen naar:

  HEMmeubel
  Grijze Hoogte 8
  9351 VW  Leek

  Indien het artikel zich in nieuwstaat bevindt en indien mogelijk in de originele verpakking wordt het aankoopbedrag binnen 24 uur na ontvangst van de goederen gecrediteerd op uw rekening.

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling ?

  Alle producten die op de webshop www.hemmeubel.nl staan zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen laten wij u binnen 48 uur weten wanneer we de bestelling komen bezorgen. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen 7 werkdagen uw bestelling te bezorgen.

 • Betaal ik bezorgkosten bij HEM meubel ?

  Bestellingen van meer dan 50 euro  betaalt u voor de bezorging in Nederland en België  bij HEMmeubel.nl geen bezorgkosten.  Indien u op de Waddeneilanden woont bezorgen wij bij het door u opgegeven transportbedrijf aan de vaste wal.  De kosten van het transport naar de Waddeneilanden is wel voor rekening van de klant.    

  Wij bezorgen met 1 chauffeur ( zonder bijrijder ). Voor zware tafels of ander zwaar meubilair vragen wij enige assistentie van u of bijvoorbeeld van een aardige buurman / vrouw.

  De bezorgkosten voor bestellingen uit Nederland en België onder de 50 euro zijn € 5.95

 • Wird auch im Deutschland geliefert und was sind dann die Kosten ?

  Wir liefern auch im Deutschland innerhalb 1 – 3 Wochen.

  • Bis 300 km von Roden gibt es keine Versandkosten.
  • Ab 300 km von Roden € 99,= Transport Kosten
  • Bestellungen ab € 2500,= gibt es  keine versandkosten.
  • 100 % Vorkasse
 • Wat zijn de bezorgkosten voor leveringen in België ?

  Vanaf 1 november 2022 bezorgen wij bestellingen boven de € 50,= gratis in België. Ook in België zullen we er alles aan doen om binnen 7 werkdagen uit te leveren.  Voor grotere bestellingen of grotere meubels kan dit echter uitlopen naar 14  werkdagen.

  De bezorgkosten voor bestellingen uit Nederland en België onder de 50 euro zijn € 5.95

 • Ik heb een bestelling geplaatst maar wil daar toch van af zien

  Het kan zijn dat u af wilt zien van uw bestelling, om wat voor reden dan ook. Wij verzoeken u dan direct een mail te sturen naar info@hemmeubel.nl. Wij annuleren dan uw bestelling en sturen u ook direct een bevestiging hiervan.

Garantie

 • Hoe lang heb ik garantie ?

  U heeft 2 jaar garantie op productie en / of fabricage fouten.  Indien u deze fouten signaleert kunt u een mail sturen, voorzien van foto’s en bestelnummer, naar info@teak.nl.  Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. 

Klacht

 • Wat moet ik doen als ik een klacht heb ?

  Wij doen er alles aan om conform afspraak te leveren en aan uw verwachtingen te voldoen. Maar als u nu niet tevreden bent horen we dat graag. U kunt ons altijd bellen op onderstaand telefoonnummer of mailen. Wij nemen dat binnen 24 uur contact met u op.
  Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent met het product dat u bij ons heeft gekocht. Ook dan kunt u ons direct bellen. Maar u kunt uw  klacht ook per mail, voorzien van 1 of meerdere foto’s, sturen naar: info@hemmeubel.nl. Dan zien wij direct wat er aan de hand is. Ook dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een oplossing aan te dragen.  Wij streven er naar om productklachten binnen 14 dagen op te lossen. Als blijkt dat we hier meer tijd voor nodig hebben dan zullen we u hierover informeren.

  Als u dit niet op prijs stelt, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk waar HEMmeubel bij is aangesloten. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie.

Over HEM meubel

 • Waar komen jullie meubels en het hout vandaan ?

  Oorspronkelijk komt teak uit Zuid Oost Azië. Tegenwoordig zijn er ook wel andere gebieden waar teak voorkomt. Het teakhout waar veel meubels van worden gemaakt komt uit Indonesië. En de beste kwaliteit teakhout is het wat oudere teakhout. Deze houtsoort wordt ook wel Djati genoemd. Veel huizen op Java zijn in het verleden gebouwd van teakhout. Meubelfabrikanten kopen deze huizen op, zodat zij het hout weer kunnen gebruiken om daar teakhouten meubels van te maken. De bewoners van deze huizen kunnen met de opbrengst een stenen huis bouwen.

  De meubelfabrikanten op Java maken teakhouten tafels en kasten. Maar ook teakhouten stoelen, dressoirs en kastjes komen er vandaan. Maar op Java zijn ook fabrikanten die teakhouten tuinmeubelen fabriceren. Daarbij kun je denken en teakhouten tuintafels, teakhouten stoelen en teakhouten loungesets.

  Teakhout is een mooi materiaal om meubels van te maken. Het geeft een warme uitstraling. Maar ook in het onderhoud is teakhout een prettig materiaal. Tuintafels en eetkamertafels kunnen geïmpregneerd worden met speciaal daarvoor ontwikkelde producten. Een goed advies, waarbij de wensen van de gebruiker goed in ogenschouw worden genomen, is daarbij wel essentieel. Mocht u via de webshop bestellen dan kunt u ook onze ervaren chauffeur vragen naar de onderhoudsmogelijkheden. De onderhoudsproducten heeft hij ook altijd bij zich in de bestelbus of vrachtwagen.

 • Waarom kopen bij HEM meubel ?

  Daar zijn meerdere redenen voor.  Een aantal op een rijtje:

  • omdat HEM meubel uw bestelling met de meeste zorg in behandeling neemt
  • kwaliteit, service en integriteit  hoog in het vaandel staan
  • specialist in teakhouten meubels voor binnen en buiten is
  • kennis van zaken heeft en u voorziet van gedegen advies
  • scherpe prijzen hanteert door rechtstreekse inkoop
 • Kunnen jullie mij adviseren ?

  U ziet al onze mogelijkheden op de webshop, maar u weet nog niet goed wat u het beste kunt doen. Of u heeft nog vele vragen. Bel of mail ons gewoon even. Wij geven u graag geheel vrijblijvend advies of hulp. Bel: 050 5020536.

 • Heeft HEM meubel een klantenservice ?

  HEM meubel is 5 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 050 5020536.

  Onze klantenservice is van maandag tot en vrijdag bereikbaar van 10.00 – 18.00.  Indien de lijn bezet is kun je een boodschap inspreken. Je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld.
  Tevens kun je altijd appen ( 0655706201 ) of mailen ( info@hemmeubel.nl)

© 2024 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident