• De grootste in teak van Noord Nederland
  • 2 jaar garantie
  • Binnen 7 werkdagen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 50,=

Woonprogramma Industrial metal teak

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Industrial metal teak

Als we het hebben over een eigentijds teakhouten woonprogramma dan is dit er wel een !

Woonprogramma Industrial metal teak is een combinatie van gerecycled teak met metalen frame. Teakhout dat al een heel leven achter zich heeft. En vervolgens wordt verwerkt om er de mooiste meubels van te maken.  Voor ieder meubelstuk uit dit programma wordt een unieke combinatie teak samengebracht. En dit resulteert in een prachtige uitstraling.

Het programma omvat onder andere tafels, salontafels, tv meubels, dressoirs en kasten.  Meubels die veelal in verschillende maten en modellen leverbaar zijn. Ofschoon geen meubelstuk gelijk is combineren ze wel erg goed met elkaar.

Maar hoe gaat dat combineren nu eigenlijk?  We gaan je een paar voorbeelden geven.  Daarbij is het altijd belangrijk te inventariseren welke meubels je wilt vervangen. Kijk daarbij goed naar de ruimtes. Hoe breed mag een tv meubel bijvoorbeeld zijn?  Hebben we ruimte voor 1 salontafel of kiezen we voor 2 kleinere. Je kunt namelijk ook 2 salontafels van 60 * 60 cm bij elkaar zetten.
We hebben dus nu bijvoorbeeld een tv meubel van 150 cm breed en 2 salontafels van 60 * 60 cm. Daarbij kun je nog kiezen voor 1 of 2 boekenkasten of een dressoir. Zo heb je een leuke combinatie te pakken. De meubels passen goed bij elkaar en dat zorgt voor rust in de woonkamer. Een mooie-, verfrissende- en eigentijdse combinatie waarmee je weer jaren vooruit kunt.

 

© 2023 - Hem Meubel -
HEM meubel scoort een 8.9 / 10 op basis van 64 reviews.
Webontwikkeling door Convident